Details zombie-DLC 'Continuum' Infinite Warfare bekendgemaakt

Activision en Infinity Ward hebben de eerste details onthuld voor Call of Duty: Infinite Warfare Continuum, de tweede map pack-DLC voor de jaarlijkse shooter. Continuum levert vier nieuwe multiplayermaps en een nieuwe zombies-co-op ervaring genaamd Shaolin Shuffle, een disco-zombie-horrorparty die zich afspeelt in het New York van de jaren 70.

Shaolin Shuffle, het nieuwe hoofdstuk van de Call of Duty: Infinite Warfare zombie-ervaring, markeert de terugkeer van Willard Wyler, de mysterieuze filmregisseur die tot leven is gebracht met stem en uiterlijk van Paul Reubens (Pee-wee’s Big Holiday, Gotham). Dit keer heeft Wyler de vier hoofdpersonen opgesloten in een nieuwe horrorfilm, spelend in de onvergetelijke discosfeer van de jaren ’70. Spelers gaan de strijd aan met nieuwe soorten zombies op diverse locaties in New York, inclusief metro’s, nachtclubs en een martial arts dojo die wordt geleid door de “Shaolin Sister”, tot leven gewekt met de stem en uiterlijkheden van Pam Grier (Jackie Brown, Foxy Brown).

Naast de kenmerkende Call of Duty-actie, introduceert Shaolin Shuffle vier vrijspeelbare kungfu-vechtstijlen, met elk een eigen set unieke vechtacties. Seth Green (Robot Chicken, Austin Powers) als “the Punk Rocker;” Ike Barinholtz (Neighbors, Suicide Squad) als “the Sleazebag;” Jay Pharoah (Saturday Night Live, Ride Along) als “the Street Poet;” en Sasheer Zamata (Saturday Night Live, Inside Amy Schumer) als “the Disco Chick” uit eerdere verhaallijnen keren allemaal terug in deze nieuwe ervaring.

Continuum verschijnt op 18 april eerst op PlayStation 4 en komt later naar andere platformen.