LB: Barbie staat stil bij trouwdag

Lekker Belangrijk: Nieuws dat je niet wilt missen!

Ondanks een flinke huwelijkscrisis staat Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, zaterdag stil bij het eerste lustrum van haar huwelijk met Michael van der Plas. Op Instagram plaatste ze een foto van haar trouwdag met de tekst 'vijf jaar getrouwd vandaag'.

"Vandaag 5 jaar geleden hebbe we elkaar het JA woord gegeve. Vele series en heel veel tamtam verder, dragen we beiden nog steeds de ring. Onze karakters zijn te omschrijve als 'het is ingewikkeld'. Daarom gaan we soms moeilijk mét elkaar. Nu Michael in Spanje zit om de belangen van ons Feestcafe te behartige, merken we beiden dat het nog moeilijker is zónder elkaar. Amor Vincit Omnia lees ik op onze tattoos. Liefde Overwint Alles. Met 2.000 kilometer tussen ons is er nog steeds die vibe en het gevoel dat het niet over is, niet over kan zijn, niet op deze manier, niet voor onze kids en niet met alles wat we samen hebbe meegemaakt. Die 5 jaar vandaag staat. Fysiek zonder elkaar maar in gedachten verbonden met elkaar."

Samantha en Michael vertrokken vorig jaar met hun twee kinderen naar Spanje om een café te beginnen. De blondine kon daar haar draai niet vinden en keerde zonder man maar met kids terug naar Scheveningen. Ze lieten weten te willen werken aan hun huwelijk, maar voorlopig even afstand van elkaar te nemen.

Barbie staat stil bij trouwdag
Barbie staat stil bij trouwdag (Foto: BuzzE)