Wapens en buitenaardse krachten in Prey

Bethesda heeft een nieuwe gameplaytrailer voor de game Prey vrijgegeven: 'Weapons and Power Combos'. De video toont enkele unieke manieren waarop je jouw wapens, tools en krachten kan combineren om de Typhon-aliens neer te halen.

Jij bent mogelijk de laatste hoop voor de mensheid aan boord van Talos I, maar je hebt een machtig arsenaal om je tegen de dreiging van de Typhon te weren. Gewapend met jouw verstand, wapens en een groot aantal buitenaardse krachten, is het aan jou om de alien-invasie te stoppen en de mensheid te redden.

Fluitje van een cent met 24 menselijke upgrades en 20 unieke alien-krachten om uit te kiezen (plus al hun upgrades). Naast de menselijke vermogens zoals Hacking, Leverage, Repair en Gunsmith, die de innerlijke krachten van Morgan verbeteren, zal je ook toegang krijgen tot drie verschillende bomen van Typhon-gebaseerde capaciteiten. Natuurlijk zijn er enkele risico’s wanneer je jezelf beloond met deze buitenaardse vaardigheden. Wanneer je vreemde krachten in gebruik neemt zullen de turrets van het station je zien als een vijandige entiteit en zal het risico verhogen om opgejaagd te worden door de massieve Nightmare Typhon.

Prey verschijnt wereldwijd op vrijdag 5 mei voor PlayStation 4, Xbox One en pc.