'Britney als de dood dat sekstape uitlekt'

Britney Spears heeft het niet makkelijk. De Amerikaanse site Radar Online beweert een sekstape van de 35-jarige zangeres in handen te hebben en Britney is naar verluidt doodsbang dat de beelden openbaar worden gemaakt.

"Ze vindt het afschuwelijk", zegt een bron tegen Radar Online. "Telkens als ze denkt dat ze het verleden eindelijk achter zich kan laten, duikt er weer iets op dat haar achtervolgt." Volgens de bron gaat het niet goed met Britney. "Een sekstape is meer dan ze nu aankan."

Wanneer Britney haar bedprestaties vast heeft laten leggen, is niet bekend. Radar Online, dat de video bekeek maar nog niet publiceerde, schrijft dat de popprinses 'nog steeds niet zo onschuldig' is. Volgens de roddelsite bedrijft Britney de liefde met 'een geheime lover' terwijl ze een joint rookt.

Een woordvoerder van de zangeres ontkent het bestaan van de sekstape. Geruchten dat Britney haar slaapkameravonturen vaker laat filmen, doen al jaren de ronde. Zo wordt gefluisterd dat er ook een sekstape van Britney en Justin Timberlake, met wie ze van 1999 tot 2002 samen was, in omloop is.


Britney in betere tijden