LB: Laura P. gehackt

Lekker belangrijk: Nieuws dat je niet wilt missen!

Laura P. (wie?), vooral bekend van eigenlijk helemaal niks, wil aangifte gaan doen van het hacken van pr0nvideo's. Hackers hebben blijkbaar seksvideo's van haar bemachtigd en deze online gelekt (lees: ze heeft zich laten filmen tijdens het ketsen en moet nu op de blaren zitten). Hadden we geen brief van haar advocaat gekregen met de omineuze titel 'SOMMATIE | P (volledige naam stond hier, wij besluiten dat niet te doen want teveel aandacht -red.) / onrechtmatig verkregen beeldmateriaal' en heel veel prematuur-dreigende taal hadden we hier niet eens een bericht aan gewijd (want wie de neuk is dit mokkel?)

Het management van P. laat via RTL Nieuws weten verder niets te zeggen over de vermeende hack. Het zou gaan om tientallen intieme foto's en video's waarop de vrijwel compleet onbekende seksuele handelingen pleegt.

Eerder deze week lekten er al privéfoto's van actrices Emma Watson en Amanda Seyfried. De hackers stellen ook beelden van Carice van Houten te hebben ontvreemd, al zijn deze nog niet gepubliceerd.

De hack heeft online al de naam The Fappening 2.0 gekregen. De eerste 'Fappening' vond plaats in 2014, toen een groot aantal privéfoto's van sterren als Jennifer Lawrence en Kate Upton werden gelekt die zij op iCloud van Apple bewaarden. Wat dat met deze volslagen onbekende ON-er (Onbekende Nederlander) te maken heeft is ons volstrekt onduidelijk.

Wel ontvingen we al een onvriendelijke dreigbrief van de advocaten van Laura P. met de sommering om de beelden niet te verspreiden. Beetje voorbarig en onnodig, want iedereen kan immers prima zelf googlen. Maar goed, gelieve de beelden niet te plaatsen of linken. Dat is ook beter voor ieders eetlust. Dank.

Laura Ponticorvo doet aangifte van hack
Laura P. gehackt (Foto: BuzzE)