UFC keert in september terug naar Rotterdam

De UFC heeft donderdag aangekondigd dat ze in 2017 terugkeren naar Nederland. Op 2 september zal de MMA-organisatie in Ahoy Rotterdam weer een Fight Night-gala organiseren.

"De UFC heeft enorm veel fans in Nederland en die bleven maar vragen om nog eens terug te keren naar Nederland, die konden we niet meer negeren. Onze debuutgala's in Rotterdam en Glasgow waren niet alleen razendsnel uitverkocht, ze behoren ook tot ons meest succesvolle gala's  van 2016", aldus Joe Carr, vice-president van UFC-International, belast met de UFC-gala's die buiten de VS worden gehouden. De UFC maakte ook nog bekend op 16 juni in Glasgow en 21 oktober in Gdańsk een gala te organiseren.


UFC Rotterdam (Bron: Getty)

In mei 2016 werd UFC Rotterdam voor het eerst gehouden en vochten Alistair Overeem, Stefan Struve en Germaine de Randamie voor een uitverkocht Ahoy. Alle drie de vechters wisten hun partijen overtuigend te winnen. Welke vechters nu op het programma staan is nog niet bekend, maar dat er Nederlanders in de octagon te zien zullen zijn is een ding wat zeker is. Naast de al genoemde vechters zijn Gegard Mousasi en Siyar Bahadurzada ook voor Nederland actief in de UFC en beiden hebben nog geen thuiswedstrijd gevochten.

Voor diegenen die zich al willen opgeven voor kaartjes voor UFC Rotterdam 2017, kunnen zich alvast hier aanmelden.