Nasri haalt ook verbaal uit naar Vardy

Samir Nasri heeft geen goed woord over voor de manier waarop Jamie Vardy hem dinsdag, in de ogen van de Fransman, een tweede gele kaart aansmeerde.

Nasri en Vardy kwamen tijdens de Champions League-wedstrijd van Sevilla bij Leicester City met de koppen tegenover elkaar te staan. De kleine middenvelder van de Spanjaarden liet zich provoceren en hij kreeg zijn tweede gele prent. Nasri zou een kleine kopstoot hebben uitgedeeld.

Zelf ontkent hij dat nog steeds. "Vardy zei niks, maar hij speelde het wel goed. Ik dacht dat Engelse spelers wel wat sterker zouden zijn dan dat. Hij was degene die naar mij toe kwam en daarna ging hij naar de grond", aldus Nasri in de Engelse media. "Ik heb hem niet geraakt en ik deed niks met mijn hoofd."

"Voor mij is hij gewoon een valsspeler. Als hij uit het buitenland zou komen, zouden jullie (de Engelse media, red.) dat ook vinden." Leicester City versloeg Sevilla met 2-0. "Ze stonden al met 2-0 voor, speel dan gewoon als een echte man. Ze waren niet beter dan ons, maar met die stand zouden ze doorgaan. Dus ga gewoon voetballen."

Samir Nasri wordt dit seizoen door Manchester City verhuurd aan Sevilla. Door de nederlaag tegen Leicester ging de Engelse kampioen door naar de kwartfinales van de Champions League.