[LIVE] Zondagavond-gamestream

De uitslag van de poll is duidelijk. Zo meteen om 19:30 beginnen we met de stream van Horizon Zero Dawn (PS4). We starten gewoon aan het begin, slaan de tussenfilmpjes zoveel mogelijk over en in alle keuzes die worden gemaakt nemen we de agressieve optie.

Zondagavond-Stream uitslag

Praat mee
FOK! heeft ook een eigen Discord-kanaal, waar we met elkaar kunnen praten. De url is: https://discord.gg/Xq53MxQ. Er kan ook geregeerd worden via YouTube, maar natuurlijk is het makkelijker als je gewoon je vragen direct stelt. 

Klassiekers
Er werden heel veel klassiekers voorgesteld als “andere game”. Blijkbaar leeft dit behoorlijk. We kunnen natuurlijk ook een klassieker-avond opzetten voor de fans. De juweeltjes die klaarstaan voor actie zijn onder andere Neverwinter Nights, Neverwinter Nights 2, Gorky 17, Ultima (1, 4 en 8), Oddworld: New 'n' Tasty! en Syndicate. Deze week zetten we ook een sessie op voor onze Pong-fans. Voor een ieder die niet kan wachten, klik hier.

Ten slotte
Blijf doorgeven wat jullie graag willen zien. Early access games, indies, oldies, MMO’s, open bèta’s, DLC’s, …,  er is heel veel mogelijk. In de tussentijd kun je altijd je even abonneren op ons FOK!-YouTube-kanaal, want we streamen vaker games. Deze week komt Mass Effect 3 dus ook sowieso voorbij en hieronder zie je het begin van The Incredible Adventures of Van Helsing: Extended Edition (PS4).