Uitbreiding, patch en demo voor The Division

Last Stand, de derde uitbreiding van Tom Clancy’s The Division, is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De uitbreiding is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar. Update 1.6 is vanaf morgen tevens gratis te downloaden voor alle spelers.

Ook is er vanaf 28 februari een gratis demoversie van Tom Clancy’s The Division beschikbaar op Xbox One en pc. Vanaf 9 maart is deze Free Trial eveneens beschikbaar op PlayStation 4. De Free Trial geeft spelers toegang tot de volledige game, tot ze level 8 bereiken of zes uur gespeeld hebben. Alle voortgang die spelers tijdens de demoversie boeken, wordt overgedragen bij aankoop van de volledige game.

Wanneer de situatie in de Dark Zone onbeheersbaar wordt en alle hoop op enige beschaving instort, heeft de Joint Task Force geen andere keuze dan weg te trekken uit het gebied. Tijdens hun vertrek lieten ze belangrijke tactische terminals achter - SHD tech data relays geladen met operationele informatie – en nu dreigen rogue agenten deze in handen te krijgen. In Last Stand vormen spelers een team met zeven andere Division agenten om dit te voorkomen en weer controle over de situatie te krijgen.

Last Stand laat spelers op een nieuwe manier de Dark Zone ervaren in een sessie-gebaseerde PvP-gamemodus die duidelijke doelen en winvoorwaarden bevat, maar ook belangrijke elementen van de Dark Zone, zoals de PvE vijanden en landmarks, integreert. Spelers strijden in een team van acht Division-agenten tegen Rogue-agenten om de tactische terminals te veroveren. Last Stand bevat ook een nieuwe inval: Stolen Signal.

De gratis Update 1.6 is gelijktijdig beschikbaar met Last Stand. Update 1.6 bevat nieuwe content voor bestaande spelers, waaronder een uitgebreide Dark Zone map met drie nieuwe gebieden, nieuwe Contamination events in een ondergrondse locatie, nieuwe exotische wapens, Dark Zone leaderboards en de nieuwe ‘Legendary modus’. De ‘Legendary modus’ biedt extra uitdaging voor de beste spelers van Tom Clancy’s The Division.