Ajax-trainer Bosz: "Het was wel degelijk een goal"

Peter Bosz heeft een teleurstellend gevoel overgehouden aan de 0-0 van Ajax op bezoek bij Legia Warschau in de Europa League donderdagavond.

De trainer van de Amsterdammers zag in de openingsfase een inzet van Davy Klaassen, die vrij duidelijk de doellijn passeerde, niet toegekend worden. "Ik kon het vanaf mijn positie niet zien", vertelde Bosz op de officiële website van Ajax.

"De vijfde of zesde man op de achterlijn had het waarschijnlijk heel koud. Hij heeft het niet gezien, want het was wel degelijk een goal. Ik heb na de wedstrijd foto’s gezien."

Doordat Ajax er in het restant van de wedstrijd niet in slaagde om te scoren en zelf 'de nul' hield bleef het in Warschau 0-0. "We waren hier naar toe gekomen om te winnen. Ajax wil altijd winnen."

"Over het hele duel waren we ook de bovenliggende partij, maar dan moet je wel scoren. Dat hebben we wel gedaan, maar die bal telde niet. Dan is 0-0 een teleurstellend, maar geen slecht resultaat. Maar goed, dan moeten we het komende week thuis afmaken."