Little Nightmares krijgt eigen stripboekserie

Bandai Namco en Titan Comics kondigen aan dat zij comics zullen maken die gebaseerd zijn op de nieuwe game Little Nightmares. Comic #1 komt tegelijkertijd met de game uit.

Little Nightmares wordt ontwikkeld door de Zweedse developer Tarsier Studios. De vierdelige mini-serie haakt in op de videogame en volgt Six, een klein meisje dat verstrikt raakt in de dieptes van The Maw – een grimmige wereld vol verdorven zielen. Een plek vol duistere geheimen, ver uit het zicht gehouden voor de buitenwereld.

Titan Comics’ Little Nightmares Issue #1 is geschreven door Dan Watters en Alex Paknadel. Beide heren hebben eerder gewerkt aan Assassin’s Creed: Uprising. De eerste comic worden getekend door Aaron Alexovich, bekend van Heart Shaped Skull.

"Als entertainment-bedrijf, willen wij verder gaan dan games om geweldige verhalen te vertellen. Met deze stripserie kunnen fans dieper in de wereld van Little Nightmares duiken", zegt Hervé Hoerdt - Vice President van Marketing & Digital bij Bandai Namco Entertainment Europe.

De comics zijn verkrijgbaar via de Diamond Previews-catalogus. De videogame verschijnt op 28 april, zowel digitaal als fysiek, voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Little Nightmares stripboek