Vermeer maakt rentree bij Feyenoord-beloften

Kenneth Vermeer heeft maandagmiddag zijn rentree gemaakt. De doelman verdedigde het doel van Jong Feyenoord tegen Jong SC Cambuur.

Vermeer, die maanden buitenspel stond door een achillespeesblessure, kon zonder problemen de hele wedstrijd uitspelen. Behalve de 31-jarige keeper kregen ook Marko Vejinovic, Renato Tapia, Simon Gustafson en Michiel Kramer een basisplaats.

De beloften van Feyenoord wonnen het duel met 2-0. Wessel Dammers kopte vlak voor rust raak uit een hoekschop en amper twee minuten later was ook Mo El Hankouri trefzeker. Aan de andere kant van het veld werd Vermeer nauwelijks op de proef gesteld.

"Het voelt goed om weer een wedstrijd te hebben gespeeld. Ik voel me goed en fit en had nergens last van", reageert hij op de officiële website van Feyenoord. Vermeer raakte begin juli al geblesseerd en de Rotterdammers haalden daarom Brad Jones naar De Kuip.