Ozzy Osbourne: 'ik ben niet seksverslaafd'

In augustus 2016 beweerde de rockster seksverslaafd te zijn, nadat hij moest toegeven vreemd te zijn gegaan met zijn kapster. Maar Osbourne komt nu terug op die uitspraak, meldt Entertainment Tonight.

"Ik denk niet dat ik een fucking seksverslaafde ben", zegt Osbourne in een interview met het Britse dagblad The Times. De 68-jarige Osbourne relativeerde zijn slippertje door te verwijzen naar zijn status als rockster. "Ik zit in een fucking rockband, of niet dan? Er waren altijd groupies", vervolgt Osbourne.

Osbourne viert dit jaar zijn 35-jarig huwelijk met Sharon Osbourne (64), met wie hij een reality-programma had over het leven van de rockter en zijn gezin. Sharon Osbourne zei, nadat de affaire van haar man met de kapster in de openbaarheid was gekomen, dat Ozzy een dubbelleven leidde. Rocker Osbourne verdedigde zich door te zeggen dat hij seksverslaafd was.

Kapster Michelle Pugh deed later een boekje open over de affaire die ze met Osbourne had. Zij noemde de oude rocker "de grootste liefde van mijn leven".

Ozzy Osbourne: 'ik ben niet seksverslaafd'
Ozzy Osbourne: 'ik ben niet seksverslaafd' (Foto: BuzzE)