Mischa Barton: ik ben gedrogeerd

Mischa Barton is woensdagnacht gedrogeerd op haar eigen verjaardagsfeestje. Dat was de reden dat ze naar een ziekenhuis werd afgevoerd, verklaart de 31-jarige actrice tegenover People.

"Op de avond van de 25e ging ik met een groep vrienden stappen om mijn verjaardag te vieren. Tijdens het drinken merkte ik dat er iets niet klopte. Ik werd steeds warriger en dat werd steeds erger", aldus Barton, die naar eigen zeggen vrijwillig naar het ziekenhuis ging. "De medische staf vertelde mij daar dat ik GHB in mijn lichaam had. Na een nachtje in het ziekenhuis ben ik weer thuis en gaat het weer goed met me."

Vrijdag meldde TMZ dat Barton, die eerder met psychische problemen kampte, 'half aangekleed' in haar achtertuin over het hek zou hebben gehangen. Ze zou hebben geroepen dat haar moeder een heks was en de wereld in elkaar stortte.

In haar verklaring bedankt Barton de medische staf uitvoerig en eindigt ze met een waarschuwing. "Laat dit een les zijn voor alle jonge vrouwen, wees alert op je omgeving."

Mischa Barton: ik ben gedrogeerd
Mischa Barton: ik ben gedrogeerd (Foto: BuzzE)