GTA 6 uitgebracht voor PlayStation 2 in Brazilië

Geheel onverwachts is Grand Theft Auto 6 uitgebracht in Brazilië, voor de PlayStation 2 welteverstaan. Althans, als we de cover moeten geloven, waarop een bijzonder aangepast GTA-logo te zien is en eveneens sexy Terminator-actrice Summer Glau op schittert.

De foto werd gedeeld op Reddit en gaat naar alle waarschijnlijkheid om GTA: San Andreas met een aantal mods erbij in gebakken. Het is onbekend bij welke toko de game werd aangetroffen.

In november vorig jaar werd bekendgemaakt dat de 'echte' GTA VI in ontwikkeling is, maar nog in een zeer vroeg stadium verkeert. Rockstar is voorlopig eerst nog druk doende met de ontwikkeling van Red Dead Redemption 2, die gepland staat voor de herfst van 2017.

Brazilië is niet het enige land waar bootlegged-varianten van games worden verkocht. Zo maakte YouTuber Vargskelethor Joel een compilatie van GTA-bootlegs die in Indonesië verkocht worden, waaronder een voortreffelijke variant met niemand minder dan Huge Jackman in de hoofdrol. Bekijk de lachwekkende beelden hieronder. Let op: kan gevoelens van nostalgie losmaken.