Ubisoft onthult enkele figurines

Vandaag heeft Ubisoft twee nieuwe Ubicollectibles figurines uit het Tom Clancy’s universum onthuld. Fans kunnen vanaf nu twee figurines van Tom Clancy’s The Division en Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands pre-orderen. Tenminste, als je figurine-fanaat bent moet je snel zijn.

De gedetailleerde figurine van Tom Clancy’s The Division toont de SHD Agent die door het gevallen New York City loopt. De seeker mine, het horloge en de communicator, de meest herkenbare elementen uit de game, lichten op. Onder de sneeuw zit een aan- en uitknop verborgen om het LED-systeem mee te bedienen. De figurine is 24 centimeter hoog. De “SHD Agent” figurine is was te pre-orderen in de Ubisoft Store, maar is nu al uitverkocht. Het beeldje komt 2 maart uit.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is het nieuwste deel in de Ghost Recon-franchise en is vanaf 7 maart 2017 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De “Fallen Angel” figurine is gebaseerd op het Santa Muerte standbeeld uit de game. Het is een symbool van bescherming in de fictieve wereld van het spel en wordt zowel gevreesd als gerespecteerd door het Santa Blanca kartel. De figurine is 25 centimeter hoog en geeft de schedels, halskettingen en zeis van Santa Muerte met veel detail weer. De “Fallen Angel” figurine is nu te pre-orderen voor 59,95 euro in de Ubisoft Store en is verkrijgbaar vanaf 7 maart.