FOK! Wat een weer: wisselend

Goedemorgen!

De afgelopen avond en nacht was het bewolkt en droog. In het zuiden en oosten van het land kon het daarbij flink mistig zijn.

Vandaag zet dat weerbeeld zich voort, het blijft bewolkt met in de ochtend plaatselijk mist. Er kan overdag wat lichte motregen vallen, maar in de avond trekt er een actiever regengebied via het westen ons land binnen. Het wordt zo'n 5 graden.

De komende dagen blijft het als vandaag: wisselvallig en niet al te koud. Tegen het weekend gaat de temperatuur weer wat omlaag en dan is er kans op winterse neerslag.

Zon op / onder / zonkracht 
Zon op: 08:44
Zon onder: 16:50
Zonkracht: 1 / 1
 
Nederland
 
Wikiweetjes van vandaag
1464 De allereerste Staten-Generaal van de Nederlanden wordt samengeroepen in het graafschap Vlaanderen in Brugge.
1998 Kosmologen kondigen in Science aan dat de expansiesnelheid van het universum aan het vergroten is.
2007 Op de Macworld EXPO wordt de eerste iPhone gepresenteerd.
2012 De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) meldt de ontdekking van Metslawier-zuid, het grootste gasveld op land sinds 1995.
2015 De twee verdachten van de aanslag op Charlie Hebdo worden omsingeld en doodgeschoten nadat ze zich in een drukkerij in de Franse gemeente Dammartin-en-Goële hebben verschanst. Vrijwel tegelijkertijd wordt een gijzeling in een joodse supermarkt in Parijs, waarbij vier gegijzelden waren omgebracht, door de politie tot een eind gebracht. Een gijzelnemer komt hierbij om.

Park Berg en Bos in Apeldoorn, afgelopen zaterdagmiddag (Foto: di)
Park Berg en Bos in Apeldoorn, afgelopen zaterdagmiddag (Foto: disbatch)


Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!