Derde seizoen voor The Man In The High Castle

De alternatieve geschiedenis waarin de Nazi's de Tweede Wereldoorlog wonnen gaat nog even door. De verfilming van het Philip K. Dick-boek The Man In The High Castle krijgt een derde seizoen bij Amazon.

Het eerste seizoen is sinds januari 2015 te zien bij Amazons streamingdienst Prime Video, toen daar de pilot in première ging. De rest van het eerste seizoen vervolgde in november en leidde tot een controversiële reclamecampagne.

Amazons Netflix-concurrent, Prime Video, is sinds december ook internationaal te zien. De internetreus heeft de dienst losgekoppeld van hun Prime-dienst, die ook muziekstreaming en gratis verzending van bestelde Amazon-producten biedt, en deze internationaal beschikbaar gemaakt in bijna alle landen op onze planeet.

Tegelijk met de release van het internationale Prime Video ging ook het tweede seizoen van The Man In The High Castle van start, maar hier is bij de Nederlandse editie van Prime Video gek genoeg nog niets van te zien. Het is daarom onduidelijk wanneer we hier het derde seizoen kunnen zien, mede omdat er voor de Amerikaanse release ook nog geen datum is vrijgegeven.

The Man In The High Castle: Rufus Sewell