GRIP lanceert soundtrack trailer

Jaren terug was er een innovatieve WipeOut­-kloon met genoeg variatie om een horde fans te verzamelen: RollCage. Om deze fans tegemoet te komen maken een handjevol ontwikkelaars en fans samen de spirituele opvolger GRIP. Er is nu een soundtrack-trailer om de sfeer te pakken.

Vijf tracks van de soundtrack worden gemaakt door drum & bass dj-duo Full Kontakt. Andere muzikanten zijn onder andere Dom & Roland, Sol Invicto en Authentic Music. GRIP is nu nog in early access en wil graag RollCage op elk vlak voorbijstreven. Er zijn dus meer gamemodes, maar helaas geen Scramble. Het is mij nog niet duidelijk of deze puzzelmodus terugkeert en ik ben bang van niet. Je kan wel een standaard race doen, een ultimate race (waarbij degene met de meeste punten wint), elimination, time trial, arena en carkour (trofeeën verzamelen in een bizarre omgeving). Er komt ook nog een speeltuin (playground)-modus en een verhaalmodus. Om een kleine impressie te geven hebben we voor jullie een korte ultimate race gedaan.

GRIP komt met LAN en multiplayer ondersteuning en splitscreen voor twee en ook vier spelers. In eerste instantie komt GRIP uit voor Windows, maar er wordt ook gewerkt aan een console-versie.

GRIP - Logo