Meulenkamp na verlies: "Ik werd helemaal gek"

Darter Ron Meulenkamp begon gisteren flitsend aan zijn eerste ronde-partij op het Wk darts maar hij kon die goede start niet omzetten in overwinning. Sterker nog, na twee flitsende legs waarbij hij tegenstander Mensur Suljovic geen kans liet, leek niets meer te lukken bij de Nederlander.

"Er ging van alles mis op een gegeven moment. Dubbels die misgingen. Ik werd er helemaal gek van", zo vertelde Meulenkamp voor de camera van RTL 7. "Dan laat ik me een beetje meeslepen, dat is dan de ervaring die je mist denk ik."

"Op een gegeven moment mis je elke keer een leg met één pijl. Daar word je ook gefrustreerd van, omdat je weet dat je veel beter kan. Het zat er gewoon niet in vandaag. Hij was zelf ook niet goed. Het lag voor het oprapen. Maar als hij niet goed gooide, dan gooide ik zelf minder. Dat ga je dan niet winnen", zo lezen we op Telesport.nl

Vanavond staan de laatste wedstrijden van de eerste ronde op het programma. Jelle Klaasen zal het daarin opnemen tegen Jeffrey de Graaf, daarna zal Vincent van der Voort de Duitser Max Hopp treffen.