Feyenoord verhuurt Hahn aan Excelsior

Warner Hahn zal de rest van het voetbalseizoen uit gaan komen voor Excelsior. De Kralingers huren de goalie van buurman Feyenoord waar hij momenteel derde is in de pikorde achter Brad Jones en normaal gesproken eerste doelman Kenneth Vermeer. Hij revalideert momenteel van een achillespeesblessure.

Hahn zelf is net terug van een kruisbandblessure. De 24-jarige doelman maakte vorige maand in het oefenduel van Jong Feyenoord tegen Dinamo Zagreb. Hij heeft in Rotterdam nog een contract tot medio 2019. In het seizoen 2014-2015 werd hij al eens verhuurd aan PEC Zwolle.

Technisch directeur van Feyenoord Martin van Geel legt uit waarom Hahn verhuurd moest worden. "Voor Warner is het belangrijk dat hij na zijn blessure weer aan spelen toekomt op Eredivisieniveau. Die kans krijgt hij bij Excelsior, nadat hij het afgelopen jaar hard heeft gewerkt om weer wedstrijdfit te worden. Bovendien hebben we met Brad Jones, Pär Hansson, Justin Bijlow en de van een blessure terugkerende Kenneth Vermeer voldoende bezetting voor de tweede seizoenshelft."