Weduwe Alan Thicke bedankt voor steun

De weduwe van de vorige week overleden Alan Thicke heeft fans en vrienden bedankt voor de vele reacties op de dood van Growing Pains-acteur.

"In ons ongelooflijke verdriet, dank ik iedereen vanuit het diepste van mijn hart voor alle liefde die we hebben ontvangen in deze ondenkbare tijden", schreef Tanya Callau in een verklaring aan E! "Met een lach en een traan kwamen onze dierbaren samen om mijn lieve en toegewijde man Alan Thicke te herdenken. Gisteren heb ik samen met mijn stiefzonen en onze families mijn geliefde echtgenoot, zielsmaatje en ons familiehoofd naar zijn laatste rustplaats gebracht."

Zondag werd een herdenkingsdienst gehouden voor Alan, die 69 jaar werd. Daarbij was zijn volledige Growing Pains-televisiefamilie aanwezig, inclusief Leonardo DiCaprio, die in het laatste seizoen van de serie de pleegzoon van de familie Seaver speelde. Maandag werd Alan begraven in Santa Barbara.

De acteur laat naast zijn vrouw drie zoons uit eerdere relaties achter. Zanger Robin Thicke werd, evenals zijn broer Brennan, geboren uit het huwelijk van Alan met actrice Gloria Loring. Met zijn tweede vrouw kreeg Alan nog een zoon, de nu 19-jarige Carter. Alan en Carter waren vorige week een potje ijshockey aan het spelen toen de acteur werd getroffen door een hartaanval. Hij overleed later in het ziekenhuis.

Weduwe Alan Thicke bedankt voor steun
Weduwe Alan Thicke bedankt voor steun (Foto: BuzzE)