Richard Marx bindt misdragende passagier vast

Een passagier die zich tijdens een vlucht van Vietnam naar Zuid-Korea misdroeg, is dinsdag overmeesterd door Richard Marx.

De zanger, bekend van jaren 80-hits als Right Here Waiting and Satisfied, plaatste zelf een verslag van wat er gebeurde tijdens de vlucht op Twitter. Hij postte een foto waarop hij te zien is met een touw in zijn handen. "Passagier naast ons viel medereizigers en vliegpersoneel aan. Crew absoluut niet adequaat getraind", schreef hij erbij.

De vrouw van Richard, voormalig MTV-vj Daisy Fuentes, schreef een langer bericht over het incident op Instagram. "Een kerel in de rij naast de onze werd gek en begon stewardessen en passagiers aan te vallen. Toen hij een stewardess duwde en aan haar haar trok, was Richard de eerste die hem overmeesterde. Dit ging vier uur lang door. Ik vind het verschrikkelijk voor de crew dat ze zo behandeld werden, maar niemand was voorbereid. Ze wisten niet hoe ze de taser moesten gebruiken en hoe ze het touw moesten bevestigen."

Een woordvoerder van vliegmaatschappij Korean Air gaf in een verklaring aan NBC aan dat stewardessen de man die zich misdroeg wisten vast te binden met een touw, en dat hij is overgedragen aan de autoriteiten.

Richard Marx bindt misdragende passagier vast
Richard Marx bindt misdragende passagier vast (Foto: BuzzE)