Vrede op aarde in Verdun tijdens Kerst

De feestdagen zijn weer aanstaande en voor de game Verdun betekent dit dat de Christmas Truce nagebootst wordt in de game. Dit jaar is de Christmas Truce onderdeel van de War Child Armistice fundraise campagne en zamelen we samen met War Child geld in voor kinderen uit conflictgebieden. De Steampagina voor donaties is hier te vinden.

Door de charity-DLC aan te schaffen doneren spelers 100% van de aanschafprijs aan het goede doel en kunnen ze op een speciale wintermap sneeuwballen gooien, voetballen, kerstliederen zingen en kerstkaarten sturen naar hun geliefden. Voor de spelers die de DLC hebben gekocht is deze content onbeperkt toegankelijk, reguliere spelers kunnen de Christmas Truce tijdelijk naspelen tussen de normale potjes.
Tijdens de Christmas Truce introduceren we ook nieuwe troepen; de Scottisch Highlanders die kerstliederen spelen op hun doedelzakken, exclusieve War Child kerstkaarten, een War Child Armistice medal.

Iedereen die een kerstkaart verstuurt doet automatisch mee met de Verdun give-away en maakt daarmee dagelijks kans op Verdun-keys, trench wistles en Verdun-pepermuntblikken uit de Eerste Wereldoorlog.

Tijdens het event is Verdun met 50% korting verkrijgbaar op Steam.