Nieuwe screenshots Shenmue III, pc pre-orders mogelijk

De Kickstarter-pagina van Shenmue III werd vandaag voorzien van een update met informatie over de voortgang van de game. Ontwikkelaar Ys Net (Yu Suzuki) laat bij de update ook meteen een aantal nieuwe screenshots zien en maakt bekend dat vanaf heden ook de pc-versie als pre-order te bestellen is.

Over de voortgang van Shenmue III wordt het volgende gemeld in de update: "De belangrijkste game-scenarios naderen hun voltooiing en de motion capture voor in-game personages is al een eind onderweg. Ook zijn we sinds kort begonnen met de voice-acting. Het team achter Shenmue III werkt nog altijd met veel plezier aan deze game terwijl ze gestaag progressie maken met de mini-games, evenementen en gevechten in het spel". Pre-orders kunnen geplaatst worden via shenmue.link, al is die pagina erg traag.

Shenmue III is het langverwachte vervolg op de megasuccesvolle voorgangers uit de Sega Dreamcast-generatie. Het Kickstarter-project werd tijdens de E3 van vorig jaar aangekondigd voor PlayStation 4 en pc. Het beloofde bedrag op Kickstarter staat momenteel op ruim zes miljoen dollar.