Will Smith krijgt geld van fan voor benzine

Will Smith, een van de best betaalde acteurs in Hollywood, heeft onlangs van een fan geld gekregen om te kunnen tanken. Dit biechtte Will op in de show van Jimmy Kimmel.

"Ik was aan het rijden en kwam erachter dat ik moest tanken, maar mijn portemonnee lag nog thuis", vertelde Will. Hij overwoog zijn vrouw Jada Pinkett Smith te bellen, maar besloot uiteindelijk haar niet lastig te vallen en zelf een oplossing te zoeken.

"Ik keek om me heen en zag een vent van een jaar of 36, dat moest wel een fan zijn van Fresh Prince of Bel-Air, dat zie je namelijk zo", vertelde Smith. "Dus ik draaide het raampje naar beneden en na enkele ogenblikken zag hij dat ik het was." De fan vroeg al snel of hij een foto mocht maken. Will Smith stemde daarmee in en gaf aan dat hij tien dollar nodig had. De genereuze fan hielp hem uit de brand en stond erop dat Will het geld mocht houden. "Ik vroeg hem naar zijn adresgegevens, zodat ik hem terug kon betalen, maar hij bleef erbij dat dit niet hoefde."

Will Smith is een van best betaalde acteurs in Hollywood. Volgens zakenblad Forbes verdiende hij tussen juni 2014 en juni 2015 een salaris van 26 miljoen dollar.

Will Smith krijgt geld van fan voor benzine
Will Smith krijgt geld van fan voor benzine (Foto: BuzzE)