Eerste grote update voor No Man's Sky uitgerold

No Man's Sky heeft een nieuwe update gekregen, The Foundation Update. De nieuwe update introduceert onder andere nieuwe game modi en het bouwen van basissen.

Vorige week meldden we al dat er een nieuwe update aan zat te komen, maar nu is de update daadwerkelijk uitgerold. Allereerst heeft de game twee nieuwe game-modi: Creative en Survival. Het is weinig verrassend wat de game modi precies doen: in Creative kan je doen wat je wil zonder je druk te maken over je resources; Survival geeft je een meer uitdagende game waarin het draait om overleven.

Verder voegt de Foundation Update basissen toe: je kan je eigen basis bouwen of een verlaten basis vinden op één van de vele planeten. Basissen kunnen veiligheid bieden, of je kan nieuwe technologieën ontwikkelen, een boerderij maken of simpelweg gebruiken als opslagplaats voor je meest belangrijke items. 

Of je stopt je kostbare items in een gigantisch ruimtevrachtschip, die ook volledig aan te passen is. De update maakt de game ook visueel aantrekkelijker met onder andere verbeterde anti-aliasing. De uitgebreide patchnote met daarin alle verbeteringen is hier te vinden, of bekijk de video hieronder voor een samenvatting.