Pepe loyaal: "Tot pensioen bij Real Madrid"

Pepe heeft onthuld dat hij het liefst bij Real Madrid blijft tot hij met pensioen gaat. Zijn huidige contract loopt af, al is een nieuwe verbintenis nog niet getekend.

Dat zorgt voor de nodige speculaties over zijn toekomst bij de Spaanse grootmacht. Een nieuwe overeenkomst voor nog een jaar zou klaarliggen voor de mandekker, maar deze is nog altijd niet gesigneerd door Pepe.

"Mijn plan is om met pensioen te gaan bij Real Madrid. Ik ben nu 33 jaar oud, en het afgelopen seizoen was een van mijn beste jaren", laat de Portugese Braziliaan weten tegenover Spaanse media.

In augustus 2015 verlengde Pepe zijn contract voor een jaar, en hij staat open voor een verlenging. "Het is aan wat de club met me wil. Mijn contractverlenging is in de handen van Real. Ik wacht op de club tot wanneer mijn contract is afgelopen."

Het afgelopen jaar won Pepe de Champions League met Real Madrid, terwijl hij met de Portugese nationale ploeg de Europese titel in de wacht sleepte. De voormalige Porto-speler kwam dit seizoen negen keer in actie in alle competities voor De Koninklijke.