Lama's willen uitpakken in Ziggo Dome

De Lama's willen volgend jaar in de Ziggo Dome alles uit de kast halen. Hun shows De Lama's: Back in Action worden volgens Tijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben van der Meer en Ruben Nicolai meer dan een theatershow zoals ze die tot 2008 gemaakt hebben. Dit vertelden ze vrijdagavond aan tafel bij RTL Late Night.

"Een theatershow kun je het eigenlijk niet noemen. Het is wel de Ziggo Dome!", zei Lama's-presentator Patrick Lodiers. Tijl: "Als we terugkomen, moeten we de grootste show ooit spelen. Hoe cool zou het zijn om een Lama-experience in de Ziggo Dome te houden." Jeroen van Koningsbrugge: "We willen echt uitpakken, met helikopters en vuurwerk. We kunnen er nog niet teveel over vertellen, want we weten zelf ook nog niet precies wat we gaan doen."

De reünie van de improviserende grappenmakers volgt negen jaar na hun laatste gezamenlijke theateroptreden. Voorafgaande aan de shows op 2 en 3 november 2017 is er geen theatertournee. Tijl: ''We komen pas in de Ziggo Dome bij elkaar. Alles wat we tijdens de voorbereidingen kunnen bedenken, zit in die ene show. Het wordt over the top."

Lama's willen uitpakken in Ziggo Dome
Lama's willen uitpakken in Ziggo Dome (Foto: BuzzE)