Nieuw dancefestival op Nürburgring

Het Duitse racecircuit Nürburgring wordt in augustus omgetoverd in een festivalterrein. Het tweedaagse New Horizons biedt op 25 en 26 augustus 2017 een podium aan een reeks van internationale dancetoppers. Onder anderen Tiësto, Don Diablo en Sunnery James & Ryan Marciano staan op het programma.

New Horizons is geïnspireerd op bekende tv-series en films uit het fantasygenre. Volgens de organisatie moeten we denken aan Avatar, Game of Thrones en The Walking Dead. Verschillende podia staan in het teken van uiteenlopende dancegenres. Zo is er onder meer ruimte voor trance, hardstyle en EDM.

De Duitse dance-organisator ALDA zit achter het nieuwe festival. "New Horizons gaat de visie op dancefestivals veranderen, daar ben ik echt van overtuigd. Het is uniek op zoveel fronten en van ongekend hoge kwaliteit. We hebben gekozen voor zeven stages met uiteenlopende muziekstijlen, maar met enkel de wereldtop uit ieder genre. Daardoor spreekt dit event een breed publiek aan, voor ieder wat wils. En dat allemaal in een ongekend gave, futuristische wereld", aldus CEO Allan Hardenberg.

Nieuw dancefestival op Nürburgring
Nieuw dancefestival op Nürburgring (Foto: BuzzE)