Hamilton: "Alles is nog mogelijk"

Tijdens de laatste grand prix van het jaar draait het vooral om de strijd om de wereldtitel tussen Nico Rosberg en Lewis Hamilton. In Abu Dhabi blikten beide heren tijdens de persconferentie alvast vooruit naar de strijd van komend weekend, Hamilton gaf aan nog volop in zijn kansen te geloven.

"Het is een enerverend seizoen geweest met hoogte- en dieptepunten en ik heb geprobeerd het negatieve in het positieve om te zetten. Dit seizoen is alles mogelijk", zo sprak Hamilton hoopvol. De Brit begint zondag met een achterstand van twaalf punten op zijn teamgenoot Rosberg.

Na twee keer de wereldtitel te zijn misgelopen wil Rosberg dit jaar graag aan het langste eind trekken. "Het is nu de derde keer dat ik om de wereldtitel strijd. Die ervaring helpt me wat meer ontspannen naar de finale toe te leven", aldus de Duitser. "Het gaat erom dat ik me volledig op mezelf en de race concentreer. Dat heeft dit jaar goed gewerkt. Ik wil het seizoen afsluiten met een overwinning, dus ik zal zeker niet behoudend rijden", zo vulde de koploper in de WK-stand er aan toe.

Hamilton: "Alles is nog mogelijk" (Pro Shots / Action Images)
Hamilton: "Alles is nog mogelijk" (Pro Shots / Action Images)