United-fans verstoppen zich op toilet voor duel met Arsenal

Twee fans van Manchester United bedachten vorige week een wel heel opmerkelijke truc om bij de thuiswedstrijd tegen Arsenal aanwezig te kunnen zijn, meldt de BBC.

Het duo nam vrijdag deel aan een rondleiding op Old Trafford. Ze verstopten zich uiteindelijk in de toiletten, zonder dat de gids merkte dat de groep niet meer compleet was. Vervolgens brachten de twee de nacht door op de wc, zodat ze zaterdag rond lunchtijd de kraker tegen Arsenal konden bekijken.

Bij een veiligheidscheck op zaterdagochtend werd het koppel echter ontdekt en uit het stadion gezet. De politie nam beide fans mee, maar ze werden niet gearresteerd. Volgens Manchester United was er geen gevaar voor andere supporters, omdat het duo bij aanvang van de rondleiding grondig is gefouilleerd.

Dit voorjaar moest de thuiswedstrijd van United tegen Bournemouth kort voor de aftrap worden afgelast vanwege een verdacht pakketje in één van de toiletten van Old Trafford. Het bleek te gaan om nepexplosieven die na een rampoefening niet waren opgeruimd.