'Bosz beloofde Gudelj dat Ziyech niet zou komen'

Nemanja Gudelj voelt zich in de steek gelaten door Peter Bosz, zo is het laatste nieuws omtrent de Serviër. De Telegraaf opende donderdag met een uitgebreid verhaal over de situatie van Gudelj bij Ajax. Een bron nabij de speler deed uit de doeken dat er aan de middenvelder valse beloftes zijn gedaan.

Zo kreeg Gudelj in de voorbereiding te horen dat hij nagenoeg 'onmisbaar' was in het pressingsysteem van Bosz en zou ook Hakim Ziyech niet naar Amsterdam komen. "Als er open en eerlijk naar Nemanja over Hakim was gecommuniceerd, had hij de kans gehad een transfer te maken. Nu was de tijd te kort", aldus de ingewijde. Er was volgens de bron sprake van interesse uit Spanje.

"Nu hoorde hij twee dagen na het tekenen van Ziyech dat het middenveld uit Ziyech, Davy Klaassen en toen nog Jairo Riedewald zou bestaan." Op het verzoek om eens sámen met Ziyech op het middenveld te spelen werd niet gereageerd door Bosz.

Gudelj en zijn zaakwaarnemer Vlado Lemic gaan deze week in gesprek met de clubleiding van Ajax en tot nader order zal de Servisch international aansluiten bij Jong Ajax.