World of Tanks Blitz gelanceerd op Steam

World of Tanks Blitz is gelanceerd op Steam. Degenen die het spelen op de smartphones en tablets kunnen vanaf vanavond ook hun slag slaan met pc-gebruikers. Uiteraard kun je zelf kiezen of je op dezelfde platform of in een crossplatform-match wil spelen.

Bijna 200.000 spelers hebben met de twee bèta weekend meegedaan. De feedback van deze tankers die het cross-platform hebben uitgeprobeerd was enorm belangrijk voor het eindresultaat. Met de lancering op Steam is World of Tanks Blitz te spelen op iOS, Android, Windows en Mac OS X. Degenen met een Wargaming.net ID hebben direct toegang op alle apparaten met al hun in-game content, ervaringen en credits.

World of Tanks Blitz is de free-to-play PvP hit die commandanten tegenover elkaar zet in 7-vs-7 tankgevechten, met meer dan 200 unieke voertuigen uit Duitsland, Japan, Frankrijk, het VK, de VS, de Sovjet-Unie en China die je meester kunt worden. Spelers kunnen 4 verschillende Pioneer Packs tijdens de release pakken, die de unieke Panther 8.8, VK 45.03 en de Großtraktor Krupp tanks bevatten. Als extra krijgen spelers ook speciale Steam camouflage “Breakthrough” echter is die enkel beschikbaar tussen 9 en 18 november.

World of Tanks Blitz keyart (Foto: Wargaming)