V/d Hoorn huivert voor duels met Zlatan

Mike van der Hoorn staat komend weekend met Swansea City tegenover Manchester United in de Premier League. Een spannende ontmoeting. De oud-verdediger van Ajax staat namelijk naar verwachting tegenover een oude bekende. Van der Hoorn neemt het met Swansea City op tegen het Manchester United waar Zlatan Ibrahimovic in de spits staat. In een Champions League-wedstrijd in 2014 was Zlatan hem te snel af, waardoor de Zweed de winnende treffer kon scoren voor Paris Saint-Germain tegen Ajax.

"Hij heeft die rare kwaliteit dat hij scoort op de momenten waarop je het niet verwacht", citeert Voetbal International van Swansea's clubsite. "Hij houdt mensen als het ware voor de gek. Dan is hij een hele tijd onzichtbaar en plots is er een geniaal moment en scoort hij. Manchester United heeft veel goede spelers, maar hem moeten we zeker in toom houden zondag."

"Een overwinning tegen Manchester United zou het team veel meer vertrouwen geven, waardoor we ook vrijer kunnen gaan spelen. We hebben hard getraind en de manager heeft ons kennis laten maken met zijn ideeën. Het is nu aan ons om zijn plannen uit te voeren."

Swansea kent een moeizaam seizoen in de Premier League. De club staat op de negentiende plek. Sinds kort heeft Bob Bradey de leiding bij The Swans, die tien speelrondes onderweg zijn in de Engelse competitie.