Nederlandse MMORPG SamuTale gaat in alfa

Haast ongemerkt is gisteren de alfa-test voor free-to-play MMORPG SamuTale van start gegaan. Je kunt gebruik maken van microtransacties, maar deze zijn slechts voor cosmetische zaken. FOK! zit natuurlijk gewoon in de alfa en verwacht dan ook een preview binnenkort.

 

SamuTale is een MMO die veel zaken in het genre net even anders wil doen. Je kan met anderen een clan stichten en daarmee je eigen dorp bouwen. Er zijn geen spullen die aan je personage worden ‘gebonden’, dus je kunt alles verkopen. De bomen en planten in de wereld hebben hun eigen groeicycli en je kan ze ook verpotten als je dat wilt. Er zijn geen klassen,  dus je kan gewoon je pantser pakken en erop los hakken. Over hakken gesproken: het vechten heeft een hack ’n slash-karakter. Er is ook PvP, maar als je een ander doodmaakt, dan krijg je een tijdelijk merkteken mee. Mocht iemand jou weer vermoorden terwijl je dat merkteken hebt, dan kan deze al jouw spullen, wapens en pantser afpakken.

SamuTale - Dorp 

Je kunt je nog steeds opgeven voor de alfa. Ook kun je een Founders Pack aanschaffen en zo jezelf verzekeren van toegang tot alle toekomstige alfa’s en bèta’s.