Burenruzies en festivals in De Sims 4 Stedelijk Leven

Electronic Arts kondigde vandaag aan dat De Sims 4 Stedelijk Leven nu wereldwijd beschikbaar is via Origin voor pc en Mac. En dat viert de uitgever natuurlijk met een launchtrailer.

"Met de ontwikkeling van De Sims 4 Stedelijk Leven bereikt Maxis met het nieuwe expansion pack een niet eerder vertoonde mate van detail voor een Sims expansion pack", aldus Lyndsay Pearson, sr. producent voor De Sims. "Tijdens het ontdekken van de bruisende stad San Myshuno zullen spelers beslist genieten van de meest overweldigende en robuuste wereld die we ooit hebben gemaakt, compleet met wolkenkrabbers, dynamische evenementen, drukbevolkte buurten en meer. En we kunnen niet wachten om de verhalen te horen wanneer spelers hun Sims naar de stad sturen."

De Sims 4 Stedelijk Leven breidt De Sims 4 uit met een nieuwe wereld die sims kunnen ontdekken. Spelers kunnen de stad San Myshuno verkennen, van de luidruchtige buren en huisbazen die je alleen tegenkomt wanneer je in een appartement woont, tot de exotische gerechten en nieuwe bestemmingen die Sims buiten de voordeur kunnen vinden.

Het De Sims 4 Stedelijk Leven is verkrijgbaar als download voor €39,99. We zijn al in het drukke stadsleven gedoken om ruzie te maken met de buren. Onze review is hier te lezen.