Horrorclown helpt meisje van angst af

Een horrorclown in attractiepark Toverland heeft een meisje van haar clownsangst afgeholpen. Dat meldt nieuwssite 1Limburg.

Het 10-jarige meisje was met haar ouders in het pretpark. Tijdens de Halloween Night was ze erg bang. Een enge clown die haar benaderde, was de druppel die de emmer deed overlopen. Het meisje barstte in tranen uit, waarna de clown zijn uiterste best deed om haar gerust te stellen.

Het kostte wat moeite, maar uiteindelijk kreeg de horrorclown het meisje niet alleen rustig, hij wist zelfs haar angst voor clowns weg te nemen. De vader van het kind was erg blij met het optreden van de clown: "Deze clown is zeker vier keer langsgekomen om te kijken hoe het ging. Na een paar uur proberen won hij uiteindelijk haar vertrouwen. Hij riep haar bij zich, begon te praten - een zachte rustige stem - en deed zijn handschoenen uit zodat ze zag dat hij een normale man was. Wat was het ontzettend gaaf om te zien wat hij heeft bereikt bij haar met zoveel geduld en liefde voor zijn vak."

Horrorclown (Foto: ANP)
Horrorclown (Foto: ANP)