Tennisster Kuznetsova knipt eigen haar tijdens wedstrijd

Afgelopen zaterdag plaatste tennisster Svetlana Kuznetsova zich pas voor de WTA Finales die vandaag begonnen zijn. Het eindejaarstoernooi van de WTA waarvoor de top acht van de wereldranglijst zich kwalificeert, wordt deze week gehouden in Singapore. Twee dagen geleden won Kuznetsova de Kremlin Cup in eigen land waarmee ze het laatste ticket pakte voor het prestigieuze toernooi.

Dat ze hals over kop naar Azië af moest reizen ging waarschijnlijk ten koste van een afspraak bij de kapper. Tijdens de wedstrijd van vandaag tegen Agnieszka Radwanska kreeg ze last van haar (te) lange haren die ze in een vlecht droeg. Dan is er maar één oplossing, even afknippen in de pauze tussen de games door!

Deze actie heeft blijkbaar geholpen want de Russische tennisster won haar wedstrijd met 7-5, 1-6 en 7-5.

Kuznetsova aan de slag als haar eigen kapper (Bron: YouTube/WTA)