Inter verliest voor derde keer op rij

Internazionale heeft zondag de derde nederlaag op rij geleden in de Serie A. Op bezoek bij Atalanta in Bergamo ging de ploeg van Frank de Boer met 2-1 onderuit.

De laatste zege van Inter in de Serie A dateerde van 21 september op bezoek bij Empoli (0-2). Tegen Bologna werd het vervolgens 1-1 en van AS Roma (2-1) en Cagliari (1-2) werd verloren.

De ploeg uit Milaan begon slecht aan de wedstrijd. Al na tien minuten spelen scoorde Andrea Masiello voor de thuisploeg: 1-0. Met die stand gingen beide ploegen ook aan de thee. Zes minuten na rust kwam Inter op gelijke hoogte. De tot Italiaan genaturaliseerde Braziliaan Éder schoot van grote afstand fantastisch raak: 1-1.

Toch was de treffer van de aanvaller niet voldoende voor een punt voor Frank de Boer & co. Twee minuten voor tijd mocht Mauricio Pinilla aanleggen vanaf de strafschopstip en hij faalde niet: 2-1.