Kaartspel Plants vs. Zombies Heroes uitgebracht

Electronic Arts en PopCap Games hebben vandaag aangekondigd dat Plants vs. Zombies Heroes vanaf nu wereldwijd beschikbaar is.

Plants vs. Zombies Heroes is een verzamelkaartspel van de makers van de Plants vs. Zombies-titels. Speel met de plant- en zombie-helden en stel een team samen om mee te vechten tegen vriend en vijand. Spelers kunnen honderden nieuwe en bekende PvZ-personages verzamelen, een winnend team samenstellen, en in de multiplayer-modus de arena betreden voor vriendelijke matches of een competitie-modus met ranking. De singeplayer-modus is in de stijl van stripboeken en stelt je in staat om 80 avonturen en 400 levels te beleven, terwijl jij je vaardigheden toont, nieuwe personages ontdekt en de tegenstanders verslaat. In de multiplayer-modus neem je het op tegen andere spelers in vriendelijke matches of competitie-modus met ranking.

"Plants vs. Zombies Heroes is een paar jaar geleden begonnen als een papieren prototype van een kaartspel. Dit was fantastisch voor ons team om met hun favoriete PvZ-personages te spelen in hun vrije tijd", zegt Brian Lindley, Senior Producer van Plants vs. Zombies Heroes. "Sindsdien is het doorgegroeid tot een hilarisch en doldwaas verzamelkaartspel dat leuk is voor iedereen, en tevens vol zit met diepgang, geheimen en strategieën. We kunnen niet wachten tot de fans beginnen met het spelen van het nieuwe spel."

Het spel is nu gratis te downloaden via de App Store of Google Play.