Red Dead Revolver nu beschikbaar voor PS4

Het is sinds gisteren mogelijk om een Red Dead-game te spelen op PlayStation 4, maar waarschijnlijk niet de Red Dead die je graag zou willen. Rockstars PlayStation 2- en Xbox-actiegame Red Dead Revolver is nu beschikbaar in de PlayStation Store.

De nieuwe versie bevat volledige '1080p-uprendering' en standaardfuncties zoals trophies, shareplay en remote play. Red Dead Revolver kwam in 2004 uit en werd goed beoordeeld, maar lang niet zo goed als diens opvolger Red Dead Redemption, wat volgens velen nog steeds een van de beste titels van de vorige generatie consoles is. Red Dead Redemption werd enige tijd geleden beschikbaar gemaakt als backward compatibility-titel voor Xbox One.

Voor wat betreft de toekomst zijn er de afgelopen jaren vele aanwijzingen opgedoken die duiden op een op handen zijnde Red Dead Redemption 2, zoals nieuwe vacatures bij Rockstar San Diego en een uitgelekte map, maar een nieuw deel is nog niet aangekondigd door Rockstar zelf. Red Dead Revolver kun je voor 15 euro oppikken in de PlayStation Store.