FOK! Wat een weer: nog meer van hetzelfde

Goedemorgen. De afgelopen nacht was het droog maar is er wel op diverse plaatsen in het midden en noord-oosten van het land mist ontstaan. In het oosten kan het ook licht gevroren hebben. Die mist trekt gelukkig snel op. Het blijft echter wel half tot zwaar bewolkt en in de kustgebieden kan er hier en daar een buitje vallen en in de middag is dat ook elders zeer lokaal mogelijk. De maximum-temperatuur is zo'n 13 graden en de wind is zwak. En voorlopig zal er ook weinig veranderen.. 

Zon op 07:52
Zon onder 19:02
Zonkracht

2 /1

Nederland
 

Wolken in Alkmaar
Wolk in Alkmaar

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1933 Het eerste synthetische wasmiddel (Dreft) komt op de markt.
1943 Enschede wordt gebombardeerd door Amerikaanse bommenwerpers die het op Vliegveld Twente hebben gemunt. Er vallen 151 doden en 104 zwaargewonden.
1985 Een F-14 gevechtsvliegtuig onderschept een Egyptisch vliegtuig met de kapers van de Achille Lauro aan boord. Het vliegtuig wordt gedwongen te landen op Sicilië, en de kapers worden gearresteerd.
1995 Operatie Decibel: Alle Nederlandse telefoonnummers worden tiencijferig.
2015 Twee zelfmoordterroristen bliezen zichzelf op in het centrum van Ankara, er zijn 86 doden en 186 gewonden gevallen. Onder de slachtoffers zijn veel deelnemers van een vredesmars die op het punt stond te beginnen.