Installatie CoD:IW met MW-remaster kost 130GB

Wanneer je zowel Call of Duty: Infinite Warfare als Modern Warfare Remastered installeert, kost je dat 130GB aan schijfruimte op PlayStation 4. Dat blijkt uit informatie op de achterkant van het doosje waarin de game wordt geleverd, die via Twitter aan het licht kwam.

Dat de games samen flink wat schijfruimte vereisen is geen verrassing, maar 130GB is wel extreem. Voor een gewone 500GB PlayStation 4 betekent dat meer dan een kwart van je beschikbare schijfruimte. Het is goed mogelijk dat Modern Warfare Remastered 40GB kost omdat de Early Access-campaign die grootte heeft. Dat houdt 90 GB over voor Infinite Warfare, wat nog steeds exorbitant veel is. Wellicht hangt het samen met alle toeters en bellen die de game aan boord heeft voor de 4K-ondersteuning voor PS4Pro.

Call of Duty: Infinite Warfare, waar Modern Warfare Remastered onderdeel van is, komt op 4 november uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Eerder deze week werd bekend dat bij de fysieke versie de disk van Infinite Warfare benodigd is om de remaster van Modern Warfare te spelen.