WRC 6 gaat voor realisme

Bigben en Kylotonn Racing Games presenteren een nieuwe video die het realisme van WRC 6 benadrukt met een combinatie van gamebeelden en echte beelden uit het 2016 FIA World Rally Championship.

Om race- en simulatiefans nog beter te bedienen, bevat WRC 6 een selectie Super Special Stages die 1:1 zijn gereproduceerd. Deze snelheidstesten vinden plaats in unieke omgevingen, zoals stadscentra en stadions, en zijn getrouwe reproducties van de echte parkoersen voor het gevoel dat je daar werkelijk aanwezig bent. Net als in het echt bieden deze parkoersen coureurs volop uitdaging, met smalle secties en series spectaculaire bochten. Vaak strijden ook twee wagens naast elkaar.

WRC 6 is de officiële game van de WRC-competitie en markeert een nieuwe stap voor deze licentie met een brede reeks innovatieve functies en verbeteringen, inclusief split-screen multiplayer, langere special stages en realistischer gedrag van de wagens. Het spel bevat alle 14 WRC-evenementen, alle officiële WRC-coureurs en –teams, en een brede selectie van WRC 2 en Junior WRC-coureurs.

WRC 6 is vanaf 7 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.