FOK! Wat een weer: droog

Gisteren was het best wel een redelijke dag. Wij in het oosten hadden in elk geval redelijk wat zon met een enkele bui. De afgelopen nacht was het half tot zwaar bewolkt en heeft het hoofdzakelijk in het westen en zuiden nog wat geregend.

Vandaag kan er in het noordoosten nog een enkele mistbank voorkomen. Het wordt half tot zwaar bewolkt met een enkele bui, maar in de loop van de dag komt de zon steeds meer tevoorschijn en wordt het droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 18 graden en de noordelijke wind is matig.

De komende dagen wordt het zonnig en valt er geen neerslag van betekenis.

Zon op 07:45
Zon onder 19:14
Zonkracht

2 /1

Nederland
 

Blind_Guardian is op reis in Rusland geweest en maakte voor ons een reportage. Vandaag deel 2: Spasskaya toren bij het Kremlin (Foto: Blind_Guardian)
Blind_Guardian is op reis in Rusland geweest en maakte voor ons een reportage. Vandaag deel 2: Spasskaya toren bij het Kremlin (Foto: Blind_Guardian)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1789 George Washington roept 26 november 1789 de eerste Thanksgiving Day in het bestaan van de Verenigde Staten uit.
1942 Eerste succesvolle lancering van een V2-raket vanaf Peenemünde in Duitsland, de eerste keer dat een door de mens vervaardigd object de ruimte bereikt.
1944 Britse bommenwerpers bombarderen de dijk bij Westkapelle, om Walcheren onder water te zetten, zodat de Duitse bezetters makkelijker te verdrijven waren.
1981 De hongerstaking van IRA-gevangenen in de Maze-gevangenis in Belfast eindigt na zeven maanden en 10 doden.
1985 De spaceshuttle Atlantis wordt voor het eerst gelanceerd.
1990 Dag van de Duitse eenheid: de Duitse Democratische Republiek (DDR, Oost-Duitsland) wordt opgeheven en weer samengevoegd met de Bondsrepubliek Duitsland (West-Duitsland). Beide landen waren sinds 1949 van elkaar gescheiden.
1992 Voor 20 miljoen Amerikaanse kijkers verscheurt zangeres Sinéad O'Connor een foto van de paus in het programma Saturday Night Live.
1995 Na een maandenlang proces wordt sport- en filmster O.J. Simpson door de jury onschuldig bevonden.