FOK! Wat een weer: meer van hetzelfde

Het was gisteren heel aardig weer met flinke zonnige perioden en wat bewolking in de avond. De afgelopen nacht is er lichte regen gevallen en dit kan in het oosten van het land doorgaan tot in de ochtend. Vandaag wordt het weerbeeld ver hetzelfde als gisteren. Zonnig met temperaturen van 18 graden aan de kust tot 23 graden in het zuidoosten van het land.

Zon op 07:35
Zon onder 19:25
Zonkracht

3 / 2

Nederland
 

Luuntje maakte deze foto
Luuntje maakte deze foto 

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1014 Zuid-west Nederland en Vlaanderen worden getroffen door de Stormvloed van 1014
1924 Eerste vlucht rond de wereld, door twee vliegtuigen van het Amerikaanse leger.
1944 Duitse troepen verslaan de Britse parachutisten in de Slag om Arnhem.
1990 De TGV-Atlantique wordt in gebruik genomen.
1994 De veerboot Estonia zinkt in de Oostzee, er zijn 852 slachtoffers. Slechts 137 opvarenden worden gered.
2003 Vanaf de lanceerbasis Centre Spatial Guyanais bij Kourou (Frans-Guyana) wordt de SMART-1 gelanceerd, de eerste Europese ruimtesonde die door de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA naar de maan wordt gezonden.
2003 In een koeltoren van de Amercentrale te Geertruidenberg stort een steiger in, waarbij 5 mannen omkomen.
2014 Er vallen drie doden en 24 gewonden wanneer een monstertruck het publiek inrijdt bij een evenement in de Nederlandse plaats Haaksbergen.

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.