FOK! Wat een weer: meer van hetzelfde

Goedemorgen! Gisteren was het een groot deel van de dag somber weer, maar toch waren er ook zonnige perioden. De afgelopen nacht waren er opklaringen maar ook zijn er hier en daar mistbanken ontstaan. Die mistbanken lossen vandaag gelukkig snel op en er zijn perioden met zon. Aan het eind van de middag en in de avond kan er hoge bewolking binnendrijven. Het blijft daarbij wel droog en de middagtemperatuur loopt op tot zo'n 20 graden. De wind is matig maar deze kan vanavond wel toenemen tot 6 in het noordwestelijk kustgebied.

Zon op 07:35
Zon onder 19:25
Zonkracht

3 / 2

Nederland
 

Archieffoto's van Luuntje (Foto: Luuntje)
Archieffoto van Luuntje (Foto: Luuntje) 

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1821 Jean-François Champollion kondigt aan dat hij de Steen van Rosetta heeft ontcijferd.
1825 In Engeland rijdt de eerste passagierstrein, bestaande uit één wagon met passagiers, getrokken door een locomotief. George Stephenson is de machinist.
1854 Het stoomschip Arctic zinkt met 300 mensen aan boord. Dit was de eerste grote ramp op de Atlantische Oceaan.
1908 In het Amerikaanse Detroit rijdt de eerste T-Ford uit de fabriek; een auto waarvan er 15 miljoen gebouwd zullen worden.
1981 De eerste reguliere inzet van de TGV op de Ligne à Grande Vitesse (LGV) Sud-Est tussen Parijs en Lyon.
1990 Voor de eerste keer sinds 14 februari 1989 verschijnt de Britse schrijver Salman Rushdie, bekend van De Duivelsverzen, op de televisie.
1998 Google start met zoeken.

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.