FOK! Wat een weer: mistig, zonnig én bewolking

Goedemorgen! De mist die mogelijk aanwezig is deze morgen lost al snel weer op en de zon laat zich regelmatig zien. Later op de dag pakken de wolken zich weer samen, maar het blijft vrijwel overal droog. Het wordt maximaal 19 graden vandaag, met een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten. In de avond wordt het windstil. 

Zon op 07:33
Zon onder 19:27
Zonkracht

3 / 2

Nederland
 

Het was gisterenavond wel de avond van de mooie luchten. Facebook stroomde vol met prachtige foto's en ik kreeg er ook een aantal voor het weerbericht binnen.  De eerste foto is van Papabear, de tweede van collega Stephan, en de laatste maakte ik zelf. 

Prachtige zonsondergang in Alkmaar Daalmeer (Foto: Papabear)
Prachtige zonsondergang in Alkmaar Daalmeer (Foto: Papabear)

Zonsondergang vanuit Haarlem (Foto: Stephan5)
Zonsondergang vanuit Haarlem (Foto: Stephan5)Prachtige zonsondergang in Alkmaar De Hoef (Foto: DJMO)
Prachtige zonsondergang in Alkmaar De Hoef (Foto: DJMO)
 

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1905 De speciale relativiteitstheorie van Albert Einstein wordt gepubliceerd in het tijdschrift Annalen der Physik.
1939 KLM Douglas DC-3 PH-ASM 'Mees' wordt bij Helgoland door een Duits marinevliegtuig onder vuur genomen. 65 kogels treffen het toestel en treft een Zweeds passagier dodelijk. Het toestel kan echter de vlucht vervolgen en landt veilig op Schiphol.
1969 Het Beatles album Abbey Road komt uit.
1983 Stanislav Petrov voorkomt een mogelijke kernoorlog door een melding van vijf intercontinentale raketten die richting de Sovjet-Unie zouden zijn afgevuurd als loos alarm te melden.
1997 De eeuwenoude basiliek van Franciscus van Assisi in Assisi stort gedeeltelijk in als gevolg van een aardbeving in de regio Umbria.
2002 De Senegalese veerboot Joola kapseist. Meer dan 1.800 opvarenden komen om.

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.