FOK! Film Top 100 is terug!

De zomer zit erop - hoewel je dat niet zou zeggen met de temperaturen van dit weekend - dus is het weer tijd voor het filmevenement van het jaar op ons aller FOK!: de top 100! Vorig jaar trok The Godfather eindelijk aan het langste eind en moest Pulp Fiction met slechts 29 puntjes minder doen met een tweede plek. Zou het dit jaar weer zo spannend worden?

Natuurlijk mogen jullie weer helpen die vraag te beantwoorden, door je lijst met favoriete films te posten in het daarvoor bedoelde topic. Of dat nu een top 100, top 50 of top 10 is: het mag allemaal. Maximaal 100 films krijgen punten, maar een lijstje met 10 films wordt net zo gewaardeerd als een lijst met 500 films. 

Jouw lijst met films kun je posten in dit topic. Hier vind je ook gelijk de regels voor het posten van je lijst, dus check ook even de OP voordat je ermee aan de slag gaat. Heb je inspiratie nodig? Blader dan gerust de topics door van de voorgaande edities: deze staan in de OP verwerkt. 

Je kunt je lijst inleveren tot en met 8 oktober rond middernacht; de volgende ochtend wordt de uitslag bekend gemaakt. Hopelijk dus tot snel op het forum!